Dominic Dhaene

Dominic Dhaene

Na mijn opleiding T.E.W. aan de K.U.Leuven begon ik onmiddellijk voor de groep rond Bank J.Van Breda & C° te werken. Ik startte bij Leasing J.Van Breda & C°, werkte een lange periode bij Bank J.Van Breda & C° en belandde via een omzwerving langs Van Breda Car Finance in 2012 bij ABK bank. De kleinschaligheid en unieke nichestrategie van elk bedrijf spreekt me enorm aan. Je kan bij ons echt het verschil maken voor je cliënt. Je wordt niet gehinderd door een logge structuur en de heldere strategie stuwt je steeds vooruit in de juiste richting. Elk bedrijf van onze groep heeft haar specifieke subcultuur die je verrijkt. Maar alle bedrijven behoren duidelijk tot één familie. Vertrouwen krijgen, vertrouwen geven. Zo zijn we.

Het vertrouwen van onze cliënten willen we op elk moment waard zijn door consequent hun langetermijnbelangen voor ogen te houden. De waardering die je in ruil krijgt voor je inzet en begeleiding is onbetaalbaar.

Zo wil ik oud worden

Tijd is te kostbaar. Je bent het mijn inziens dan ook aan jezelf verplicht om tijd te maken voor zaken die je passioneren, zowel privé als professioneel. Privé zal er daarom niet veel veranderen na mijn actieve loopbaan. De reis zal misschien iets langer worden. Het gezellig tafelen iets minder gepland maar even gemoedelijk. De mountainbiketocht iets frequenter. Met de professionele tijd die vrijkomt zal ik me met veel plezier engageren in het vrijwilligerswerk. Ook daar vind je namelijk veel inzet en waardering.