Nick Vandenbussche

Nick Vandenbussche

Schoten

  Nadat ik mijn studies Handelswetenschappen (Lessius Hogeschool) en Internationale Politieke Betrekkingen (Universiteit Antwerpen) afgerond had in 2003, ben ik meteen aan de slag gegaan bij Argenta. De 2 eerste jaren op de hoofdzetel in Antwerpen als management trainee, daarna ongeveer 8,5 jaar in het bijkantoor te Breda als team-leader bij de pas opgerichte levensverzekeraar Argenta Life Nederland.

In deze periode heb ik heel wat nieuwe structuren mee helpen opzetten en implementeren; en dit in verschillende domeinen (operations, lean-management, people-management, interne controle, compliance, audit, ....).

Sinds mei 2014 heb ik de overstap gemaakt naar ABK Bank waar ik, met mijn pionierservaring en enthousiaste werklust, het verhaal van ABK Bank mee ondersteun.
Vooral het persoonlijke en directe contact met de klant en de zeer duidelijke propositie van ABK Bank spreken me enorm aan in deze job.
Samen bouwen aan een groeiend succesverhaal voor ABK Bank – dàt is de opzet waar ik samen met mijn collega’s élke dag aan mee werk.

In mijn vrije tijd ben ik vooral actief bezig met voetbal, tennis en koken.

Zo wil ik oud worden

Ook na mijn actieve loopbaan zullen mijn familie en vrienden een centrale rol blijven spelen in mijn leven. Ik wil dan ook heel graag samen met hen op mijn oude dag kunnen genieten van àlle geneugten des levens - "carpe diem"!!