Sabrina Battista

Sabrina Battista

Hasselt / Turnhout

Na een stage in Frankrijk (Straatsburg), studeerde ik in 1994 af in de richting Handelswetenschappen. Uiteindelijk kwam ik in de financiële sector terecht waar ik 6 jaar heb gewerkt als senior financial consultant. De naam Bank Van Breda passeerde regelmatig mijn pad. De authenticiteit en oprechtheid die de medewerkers vertoonde naar hun klanten toe, sprak me erg aan. Ik waagde mijn kans en nam contact op. Op dat moment waren ze bij Bank Van Breda  volop bezig met de oprichting van nieuwe dochterbank ABK bank. Een mooie gelegenheid om mee te werken aan de uitbouw van een nieuwe vermogensbegeleider voor particulieren waarvan de waarden en normen dicht bij die van mij aanleunen.

Zo werk ik sinds 2015 als relatiebeheerder bij ABK bank. Dagelijks ga ik samen met klanten op zoek naar een goede strategie in hun portefeuille. Een strategie die is afgestemd op hun wensen en doelstellingen. Ook de jaarlijkse opvolgingsgesprekken zijn leuke momenten om nog eens samen met de klant alles af te stemmen.

Persoonlijke ontwikkeling is erg belangrijk voor me. Tijdens mijn vrije momenten geef ik trainingen aan bedrijven op vlak van communicatie, samenwerking en sterk management. Het is erg leuk om mensen te zien groeien!

Zo wil ik oud worden:
Er zijn nog vele plekjes op de wereld die ik graag zou zien en vele gerechtjes om te proeven. Dit doe ik graag in goede gezondheid omringd door vrienden en familie.